Maila eller Ring Mig

(i preferensordning)

nelly@triangulo.se • 0704277979

Jag bor i Kinna men jag jobbar över hela världen. Om du bor runt Göteborgsområdet bokar vi ett möte på plats! Oroa dig inte om du bor längre bort eller utanför Sverige. Vi använder tekniken till vår fördel och kommunicerar över Skype/Slack med den frekvens som fungerar för oss båda.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Referenser

Referenser

"Det har varit värdefullt att ha Nelly med i mitt projekt att utveckla och marknadsföra SILTECH AB där jag har fått chansen att ventilera samt få respons på mina ideer för utveckling av företaget. Jag hoppas vi får fler tillfällen att samarbeta. Jag gillar verkligen ditt sätt att resonera och agera med kvalite och tanke bakom varje beslut."

AnnCharlott Enberg

"Jag fick förtroende för Nelly första gången vi träffades, det känns att hon vet vad hon pratar om. När jag hade kört fast i min verksamhet, fick jag hjälp via en webbanalys som var konkret, målinriktad och effektiv. Med nya verktyg och strategier känns allt möjligt igen.
Stort tack!"

Tre-Tips Nyhetsbrev

Tre-Tips Nyhetsbrev

Var inte orolig, du får inte nyhetsbrev varje vecka/månad. Istället skickar jag tre konkreta tips som berör just dig, lite då och då.